Snel verlost van vervelende gevoelens

…in een korte tijd, zonder al teveel omwegen en lange gesprekken. Integral Eye Movement Therapy (IEMT) is een methodiek die op een snelle en gemakkelijke manier vervelende emoties helpt verminderen of doet verdwijnen.

IEMT kan jou helpen!

N

Ervaart jouw kind terugkerende emoties die telkens kop op steken?

N

Heeft jouw kind last van bepaalde angsten?

N

Heeft jouw kind een vervelende situatie ervaren?

Is het antwoord op één van de deze vragen ‘ja’? Dan is IEMT iets voor jouw kind! 

Integral Eye Movement Therapy (IEMT) is een methodiek die op een snelle en gemakkelijke manier vervelende emoties helpt verminderen of doet verdwijnen. Tijdens de sessie volg je met je ogen de vingers van mij als therapeut. Het is bewezen dat het brein door deze oogbewegingen nieuwe verbindingen legt. Hierdoor kun je minder last ervaren van de eerder genoemde vervelende gevoelens. Over het algemeen is het niet nodig te praten tijdens de sessie. Je hoeft dus niet alles te vertellen waar je last van hebt. We gaan direct aan de slag en pakken zo de vervelende gevoelens aan. Alleen ervaren kan je overtuigen!

Informatie over het traject

Met IEMT worden geen wonderen verricht. De ervaring leert dat er veel verrassend goede resultaten behaald worden.

Aantal sessies

Het IEMT traject bestaat uit maximaal 3 sessies van maximaal 2 uur per keer.

Jouw investering

Dit traject kost €350,- of €120,- per sessie als je liever per sessie bekijkt wat je nog nodig hebt.

Ervaringen van anderen:

“Heb hier IEMT gehad. Ik had niet overdreven vliegangst, maar als ik de deur dicht trok om naar het vliegveld te gaan had ik echt de zenuwen. Zelfs 1x zo erg dat ik het ervan aan mijn maag had. Nu ben ik net voor we op vakantie gingen bij Marion geweest en het heeft super geholpen. Echt een aanrader!!!”

“Heb dit samen met Marion mogen beleven.
Het heeft alleen maar positieve invloed op mij gehad.Heel apart maar direct resultaat. Echt een aanrader. Heel bijzonder.
Nogmaals bedankt voor de behandeling.👍”

“Myrthe was bang voor spinnen en nu, nadat ze één keertje bij Marion is geweest raakt ze niet meer in paniek van een spin. Ze pakt dan een glas en zet de spin buiten. Ze vindt het wel eng om ze dood te maken en ze is er ook achter gekomen dat ze vindt dat de spin buiten best verder mag leven.

Top wat Marion hierin samen met Myrthe heeft weten te bereiken! Vooral ook fijn voor Myrthe dat ze niet meer zo bang van spinnen is.”

 

“Iemt gedaan met Marion. Ik kan een bepaalde emotie een plaatsje geven.”

Neem contact op