In mijn praktijk komen heel veel mensen die meer in hun hoofd zitten dan in hun hart. En dat is jammer. Want in je hoofd kun je allerlei verhalen maken en kunnen de monsters zich overal mee bemoeien. En dit is zeker niet altijd helpend… Het is vaak zo dat die monsters je allerlei kanten in willen leiden om het maar zo gemakkelijk mogelijk te maken (ga maar lekker op de bank hangen, nou ff niet hardlopen) of je krijgt commentaar op van alles en nog wat (wat ben ik toch een sukkel dat ik dat niet weet). Zo kan ik nog veel voorbeelden noemen. Zoals je wel begrijpt is dit echt niet helpend! Je wordt er eerder depressief van. Want van bank hangen wordt je juist niet fitter maar slomer. En jezelf op de kop geven, geeft ook zeker geen fijn gevoel. Dus ik help graag mee aan een leuker leven. Daarom heb ik korte filmpjes gemaakt, die je kunnen helpen om meer in je hart te komen zitten dan alleen maar in je hoofd.

Korte filmpjes

Ik heb in totaal 4 korte filmpjes gemaakt. Deze kun je achter elkaar kijken of los van elkaar. Dat maakt niets uit. Alle filmpjes helpen je een andere kijk te krijgen en krijg je meer inzicht in hoe dingen werken. Er zit ook een werkboek bijgevoegd, zodat je een aantal opdrachten ook op papier kan maken. Dit werkt altijd beter dan als je ze alleen in je hoofd maakt. Want dan gaat het meer ‘zweven’, zeg maar. Als je het letterlijk opschrijft, wordt het veel duidelijker en is het meer in beeld voor jezelf. Kun je er ook meer mee. En dat hebben we nou juist nodig. Want van alles in je hoofd bedenken en er dan weinig mee doen, is ook zonde. Gebruik dus deze tijd goed als je de filmpjes gaat bekijken. Zorg dat je de tijd hebt om ze te kijken, ook al duren ze echt maar kort. En zorg dat je niet afgeleid kunt worden. Dat je in alle rust even kunt gaan zitten om dat filmpje te bekijken/ luisteren. Laat het dan ook echt even inwerken en noteer de opdrachten.

Gewoon gratis en voor niks

Deze filmpjes komen online en je kunt downloaden wanneer je maar wil. Je kunt eraan beginnen wanneer je maar wil. Allemaal vanuit je eigen huis of waar je dit ook wil doen. En ook op je eigen tempo. Hiermee geef ik uitleg en tips over een paar onderwerpen, nl;

  • Verantwoordelijkheid nemen
  • In het nú blijven
  • Denken aan dát wat je wil bereiken

En als bonus krijg je dan nog uitleg over hoe dat brein nu werkelijk in elkaar zit en hoe het daar in zijn werk gaat. Je zal na het kijken van deze filmpjes heel gemakkelijk en met kleine veranderingen een andere kijk op het leven krijgen. Het helpt je meer om de nadruk te leggen op wat goed gegaan is of wat leuk was. En dat allemaal gratis en voor niks! Wat wil je nog meer!

Ik zou zeggen succes ermee en ik hoor het wel als er vragen zijn!