Leven met meer rust

Durf jij het aan? Dit traject zal je leven volledig veranderen! Ervaar meer rust, geniet ook van de kleine dingen in het leven en krijg weer energie om alles aan te pakken!

Toegang tot een leven met meer rust!

N

Heb je steeds minder vaak momenten dat je eens hard kunt lachen?

N

Heb je het idee dat je eigenlijk tevreden zou moeten zijn, maar voelt het niet zo?

N

Wil je graag van alles doen, maar kom je niet aan alles toe?

N

Draait je hoofd op volle toeren en houden allerlei gedachten je almaar bezig?

Bij Groeipunt vind je de toegang tot een leven met meer rust! Er zijn mogelijkheden voor verschillende lengte van trajecten.

Durf jij het aan? Het kan je leven volledig veranderen! Je zal meer rust ervaren en meer genieten, ook van de kleine dingen. Je hebt weer energie om alles aan te pakken en laat je niet meer door moeilijke situaties uit het veld slaan,  je kunt ze gewoon aan!

Dat wil jij toch ook?

Informatie over het traject

We zullen eerst via de telefoon kort kennismaken. Ik kan bijvoorbeeld vertellen wie ik ben en wat ik doe, of wat ik voor je kan betekenen. Jij vertelt kort wat over jezelf en waarvoor je graag wil komen. We tasten af of er een klik kan ontstaan.

Als we verwachten dat de klik er kan zijn, zullen we een afspraak inplannen voor een verdiepingssessie. Dit is een nadere kennismaking waarbij we dieper op de zaken ingaan. Voorafgaand aan het gesprek krijg je een formulier toegestuurd met allerlei vragen. Je kunt hierdoor alvast meer stilstaan waar je tegenaan loopt. Daarnaast werkt dit voor mij prettig om me beter voor te kunnen bereiden op dit gesprek. Een verdiepingssessie duurt maximaal 90 minuten. Dit gesprek kost € 75,-.

Na deze verdiepingssessie maken we de keuze welk traject het beste bij jou past. Als je kiest voor een verder traject, dan worden de kosten van de verdiepingssessie in mindering gebracht op de kosten voor het traject.  Dit kan een traject zijn van 6, 8 of 10 sessies en er is altijd een mogelijkheid tot verlenging.

Heb je last van bepaalde specifieke vervelende emoties, die je steeds maar dwars zitten? Dan kun je kiezen voor een kort traject ‘Snel verlost van vervelende gevoelens’.

Je hebt verschillende keuzes voor een traject:

E

6 sessies van maximaal 1,5 uur.

Deze worden gepland in een periode van 2 maanden. Het tarief bedraagt in totaal € 585,00.

E

8 sessies van maximaal 1,5 uur

Deze worden gepland in een periode van 2 maanden. Het tarief bedraagt in totaal € 760,00.

E

10 sessies van maximaal 1,5 uur.

Deze worden gepland in een periode van 3 maanden. Het tarief bedraagt in totaal € 940,00

E

Strippenkaart

Ook kun je kiezen voor een strippenkaart met een tarief van €550,00 voor 5 behandelingen. Deze kun je vrij inzetten in een periode van 3 maanden.

* Is je gekozen traject voorbij, dan is het mogelijk om een nieuw traject te starten met een korting van 5%. 

Ervaringen van anderen:

“Bedankt voor de goede begeleiding in ieder gesprek leer ik weer meer van mijzelf. Heel leuk hoe je mij in bijna een jaar tijd veel tips en tops hebt geleerd om met mijn denkwijze en gevoelens om te gaan in moeilijke situaties.

Ik hoop nog meer te kunnen leren over het rust in je hoofd te vinden tijdens lastige momenten. Nogmaals dank voor de goede gesprekken en hulp die ik van jou gehad heb.”

“Groeipunt met daarachter de persoon Marion is voor ons een hele goede keuze geweest om verder te komen in problemen en patronen die al een tijdje speelde in ons ( co-ouderschap) gezin.

Marion heeft ons de hulp geboden die we ergens anders tot op dat moment niet hadden gevonden en die wel zeer noodzakelijk was voor ons allemaal. Ze heeft meteen vanaf dat ik contact met haar zocht zich op een voor mij prettige manier opengesteld, geluisterd en gehandeld voor wat nodig was binnen ons gezin. Richt zich tot wat er daadwerkelijk speelt zonder daarbij te verzanden in problemen groter te maken dan ze zijn.”

“Ze is goed in het (gezamenlijk) vinden van pragmatische oplossingen waar je in de praktijk ook meteen baat bij hebt en kijkt hierbij naar wat er WEL kan. Ook al is dat misschien niet altijd hetgeen wat jezelf in eerste instantie zou doen maar uiteindelijk wel ruimte en verandering biedt. Marion maakt altijd tijd vrij op momenten dat je haar echt nodig hebt. Contact loopt heel vlot en soepel en is een goede gespreks / sparringspartner. Onze ervaring is dat we met haar steun en samenwerking een zeer positieve verandering hebben neergezet, waar wij als gezin allemaal profijt van hebben. Dankjewel hiervoor!”

In de wijdde omtrek geen beter therapeut te vinden!”

Neem contact op