Integratieve psychotherapie

Integratieve psychotherapie is een behandeling die helpt om problemen en psychische klachten te verminderen of beter hanteerbaar te maken.

Wat is integratieve psychotherapie?

Integratieve psychotherapie is een behandeling die helpt om problemen en psychische klachten te verminderen of beter hanteerbaar te maken. Het helpt je moeilijke situaties anders aan te pakken, vervelende dingen anders te zien of pijnlijke gevoelens te verwerken. Het resultaat is afhankelijk van de aard van de problemen. Bovendien is de inzet van jouzelf even belangrijk als de deskundigheid van de therapeut. De behandeling helpt je beter om te gaan met problemen en daaruit voortkomende psychische klanten te verminderen. Integratieve psychotherapie is meestal van kortdurende vorm, maar de behandeling kan ook langer ingezet worden indien nodig.

Ervaringen van anderen

“Een jaar geleden startte ik een traject bij Groeipunt. Door middel van een aantal fijne gesprekken, gericht op zelfreflectie en zelfkennis, heb ik belangrijke inzichten gekregen in mijn doen en laten. Dit heeft me geholpen een aantal kleine stapjes te zetten waardoor ik grote veranderingen ervaar in de druk van alledaagse dingen. Ik vond je aanpak heel prettig en ongedwongen.”

“Ik heb sinds een paar maanden gesprekken met Marion en ik had meteen een klik met haar. Daarnaast had ik er veel vertrouwen in. Marion geeft mij goede handvatten waar ik veel aan heb. Ze begrijpt mij en ziet mij als persoon. Niet als een van de velen. Ik kreeg onlangs een mooi compliment van mijn zus; je ziet er véél beter uit. Ja, ik ben blij met de gesprekken en boek vooruitgang.”

Bewust naar meer rust!

Neem contact op