In 3 uur naar een relaxter leven

Laat jij je ook te vaak meevoeren in je haastige dagelijkse leven? Tijdens deze workshop bied ik je de mogelijkheid om in een zeer korte tijd relaxter in het leven te staan.  

Ontdek hoe het anders kan

N

Ben je steeds maar aan het rennen, hollen en vliegen?

N

Je moet altijd van alles doen, er lijkt geen einde aan te komen.

N

Je staat voor iedereen klaar en rent van hot naar her tussen huishouden, werk en afspraken.

N

Je doet je best en toch lijkt het nooit goed genoeg. Het lijkt wel of je alles alleen moet doen.

N

Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en denkt: 'is dit het nou'?

Je zou het graag gezellig willen houden als iedereen thuis komt. Je wil liever vaker de boel de boel kunnen laten om iets leuks te gaan doen, zonder je schuldig te voelen. Je wil meer voor jezelf kiezen en je niet vervelend voelen als je ‘nee’ zegt tegen een ander. Je wil graag meer vrije tijd en daar meer van kunnen genieten. Je wil graag positief in het leven staan.

Hoe komt het dat het niet gaat zoals je wil dat het gaat? Je hebt alles wat je wil, maar je voelt je niet blij. Je zou tevreden moeten zijn met wat je hebt, maar toch wringt er iets.

Ontdek hoe het anders kan:

Meld je nu aan en ga in 3 uur naar een relaxter leven!

Informatie over het traject

In 3 uur naar een relaxter leven, wie wil dat nu niet? Tijdens deze workshop bied ik je de mogelijkheid om in een zeer korte tijd relaxter in het leven te staan. Laat jij je ook te vaak meevoeren in je haastige dagelijkse leven? Deze workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten en voorziet jou van gemakkelijke tips en tricks, waardoor je er direct je voordeel mee doet!

Tijdens onze eerste bijeenkomst krijg je informatie over hoe ons denken en doen werkt. Zo leer je bijvoorbeeld kleine aanpassingen te doen in je denkpatroon. Je zal dan ook direct ervaren dat het zit in de kleine dingen, want we gaan direct aan de slag met oefenen! We sluiten de eerste bijeenkomst vervolgens af met een toepasselijke opdracht. En, is het je gelukt om direct relaxter in het leven te staan? Na 2 weken komen we weer bij elkaar, zodat we terug kunnen kijken op de afgelopen weken en je kunnen voorzien van waardevolle feedback. De sleutel tot succes in dit verhaal ben jijzelf!

Aantal sessies

De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Jouw investering

Deelnemen aan deze workshop kost €40,-

Ervaringen van anderen:

“Leuk te horen hoe het bij anderen is, dat je niet de enige bent die af en toe niet zo handig denkt.”

“Deze workshop heeft mij doen inzien om te leren genieten en minder te moeten. Wat vandaag niet lukt, komt morgen wel. Het gaat om keuzes maken. En dan vooral keuzes voor mezelf! Het heeft me ook inzicht gegeven in een andere manier van benaderen. Dit helpt mij hierbij.”

“Ik besef dat mijn manier van denken veel bepaalt over hoe ik dingen doe, maar dat ik het dus ook anders kan doen.”

Niet piekeren, maar ontspannen!

Neem contact op