Marion Simons heeft met enige regelmaat cliënten die vastlopen, door verschillende oorzaken. Het is elke keer weer een mooie ervaring als blijkt dat iemand groeit door aan zichzelf te willen werken. Het begint altijd met de eerste stap: voor jezelf durven kiezen en contact opnemen met een hulpverlener. Zo ook deze cliënt die graag vertelt over haar ervaring.

“Al 2,5 jaar heb ik ernstige longcovid klachten en ook al ging ik heel langzaam in kleine stapjes wat vooruit, er zit ondertussen ook aardig wat in mijn rugzak. Je komt op een punt dat je denkt, hoe moet dit verder? ik ben niet meer gelukkig, door frustratie en verdriet. Ik ben veel te jong voor al deze beperkingen en emoties.

Het gevoel ‘ik groei niet meer’ werd steeds groter. Bij het woordje groeien, dacht ik op een dag aan Marion Simons. Ik had al veel fijne verhalen over haar gehoord en las ook al langer haar interessante site en mails. Ik heb al eerder gedacht: ‘Als ik echt vastloop dan wil ik bij Marion terecht komen!’

Ik ben nu nog geen half jaar verder en ik kan me voor nu (deze periode in mijn leven) geen fijnere therapeut wensen. Bij haar ben je geen nummer, er is alle ruimte en tijd. Ventileren is fijn en blokkades haal ik ermee weg. Samen reflecteren en kijken wat ik nu beter – wel – kan doen voor mijn rust, genezing en gezin. Er horen veel nieuwe keuzes bij. Dat brengt me naar acceptatie. Ik krijg naast fijne gesprekken ook veel concrete handvatten om het ook daadwerkelijk toe te passen.

Eindelijk worstel ik minder en word ik dankbaar voor waar ik nu sta. Ik krijg eindelijk weer een lichter gevoel en een mooier toekomstperspectief. Ik groei weer! En dat alleen omdat deze vrouw er geen doekjes om windt. Ze is zeer direct, ziet en voelt veel en weet alles met elkaar te verbinden. Ze maakt me bewust en dat geeft een enorme rust.

Ik gun iedereen zo’n hulpverleningstraject. Bij Marion kan ik mezelf zijn, voel ik veel steun en voelt het heel vertrouwd. Ik leer ontzettend veel. Dat is de reden waarom ik mijn oudste dochter ook naar Marion laat gaan. Ze leert haar eigen issues in te zien en er wordt op allerlei manieren weer ‘opgebouwd’ door Marion. Er wordt hard gewerkt aan haar zelfvertrouwen. Marion geeft ons ook systeemtherapie want de impact van de ziekte op het gezin voor een langere tijd is heel heftig.  Er hebben veel emoties en gevolgen gespeeld. Ik ben er nu al van overtuigd dat de sessies bij ons thuis ons allen zullen verrijken op veel manieren.”

Heb je ook het gevoel ‘vast te zitten’, niet meer te groeien en wil je wel die stap zetten om beter in het leven te gaan staan? Neem dan contact op voor een eerste gesprek. Bespreek met mij je doelen en samen gaan we dan een pad uitstippelen waardoor jouw ‘spark’ weer terugkomt.