Gratis ontdeksessie

Soms heb je het idee dat het je allemaal tegen zit, waarbij je na een tijdje denkt ‘het valt wel weer mee, het gaat goed zo’. Het komt en gaat zonder dat je er je vinger op kunt leggen wat het precies is. Tijdens een ontdeksessie onderzoeken we samen waar dit mee te maken heeft. Je krijgt direct enkele tips waar je mee aan de slag kunt.

Maak een afspraak voor een gratis ontdeksessie

Na deze sessie heb je beter in beeld waar je tegenaan loopt en wat je hiermee kunt doen. Soms kun je er na deze sessie zelf weer tegenaan; soms kom je tot de ontdekking dat er meer nodig is. We kijken waar ik je mee kan helpen.

Overige aanbod

E

In 3 uur naar een relaxter leven

E

Leven met meer rust

E

Snel verlost van vervekende gevoelens

E

Doepressie

E

Geen paniek

E

Plezier op school

E

VRIENDEN voor het leven (angst en depressie)

Ervaringen van anderen:

“Vanwege verschillende gebeurtenissen in mijn verleden en heden was mijn eigenwaarde tot een dieptepunt gezonken. Met behulp van goede gesprekken met Marion en zelf oefeningen te doen zag ik na elke sessie meer en meer in wat mijn gebreken waren en leerde ik mezelf weer waarderen, voor mezelf te zorgen en niet onbelangijk mezelf weer op de eerste plaats te zetten.”

“Ik heb sinds een paar maanden gesprekken met Marion en ik had meteen een klik met haar. Daarnaast had ik er veel vertrouwen in. Marion geeft mij goede handvatten waar ik veel aan heb. Ze begrijpt mij en ziet mij als persoon. Niet als een van de velen. Ik kreeg onlangs een mooi compliment van mijn zus; je ziet er véél beter uit. Ja, ik ben blij met de gesprekken en boek vooruitgang.”

“Een jaar geleden startte ik een traject bij Groeipunt. Door middel van een aantal fijne gesprekken, gericht op zelfreflectie en zelfkennis, heb ik belangrijke inzichten gekregen in mijn doen en laten. Dit heeft me geholpen een aantal kleine stapjes te zetten waardoor ik grote veranderingen ervaar in de druk van alledaagse dingen. Ik vond je aanpak heel prettig en ongedwongen.”

In de wijdde omtrek geen beter therapeut te vinden!”

Neem contact op