E-Book: van partners naar ouders

Een e-book dat je helpt in de voorbereiding op het ouderschap. Waarin wordt stilgestaan bij de veranderingen die komen kijken bij het aanstaande ouderschap. Ieder hoofdstuk belicht een ander thema en gaat in op de aandachtspunten.

Verlies elkaar niet uit het oog!

De geboorte van een kindje doet iets met je: je verantwoordelijkheid en je state-of-mind veranderen, je moet voor je kindje zorgen en dus verandert je rol in het gezin. Van partner word je ook nog vader of moeder, het is dus zaak om elkaar te blijven ‘zien’. Niet alle aandacht hoeft naar de baby, je moet als partners ook met elkaar in contact blijven staan.

Er gaat nogal wat veranderen als je eerste kindje geboren wordt. Heb je er samen al over gepraat wat er eigenlijk staat te gebeuren als er een nieuw mensje bij aan jullie gezin wordt toegevoegd?

Het e-book ‘Van Partners naar Ouders’ bereidt nieuwe ouders voor op de tijd die eraan komt. Door veel informatie en praktische oefeningen gaan jullie met elkaar in gesprek; wat zijn je verwachtingen, ideeën en uitgangspunten?  Handig om deze zaken vooraf met elkaar te bespreken, dat voorkomt een hoop frustratie als jullie kindje er eenmaal is.

Print de oefeningen uit, vul ze onafhankelijk van elkaar in en vergelijk de antwoorden na afloop. Nog belangrijker: praat erover. Bewaar de opdrachten en evalueer regelmatig of jullie nog op één lijn zitten. Dit e-book helpt je de structuur vast te houden en regelmatig met elkaar in contact te blijven.
Door je goed voor te bereiden, voorkom je onrust in een toch al drukke en onwennige tijd. Rust die je moet gebruiken om je kindje te leren kennen en te groeien in je nieuwe rol als ouder.

Download het e-book ‘Van Partners naar Ouders’ hieronder, dan zijn jullie in ieder geval goed voorbereid op de nieuwe fase in jullie leven.

€ 7,49

Nadat je het e-book hebt aangevraagd, ontvang je een mail met de betalingsgegevens. Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je het e-book in je mailbox. 

Neem contact op