Trainingen en workshops

Je kunt bij Groeipunt terecht voor verschillende trainingen en workshops, zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen. Bekijk het aanbod hieronder!

Voor volwassenen

Gratis ontdeksessie

Na deze sessie heb je beter in beeld waar je tegenaan loopt en wat je hiermee kunt doen. We kijken waar ik je mee kan helpen.

Leven met meer rust

Bij Groeipunt vind je de toegang tot een leven met meer rust! Er zijn mogelijkheden voor verschillende lengte van trajecten.

Snel verlost van vervelende gevoelens

Wil jij in een korte tijd verlost worden van vervelende gevoelens, dan is IEMT iets voor jou!

Geen paniek

De training ‘geen paniek’ is voor mensen vanaf 18 jaar die last hebben van lichte tot matige paniekklachten.

Voor kinderen en jongeren

Doepressie

Deze training is voor mensen tussen de 16 en 21 jaar die lijden aan een depressieve stoornis of last hebben van depressieve klachten. Je leert je gevoelens onder controle te krijgen.

Plezier op school

De zomertraining ‘Plezier op school’ helpt aanstaande brugklassers meer plezier te beleven op school en sterker in hun schoenen te staan.

Vrienden voor het leven

Een gedragstherapeutisch programma voor kinderen van 8 – 12 jaar en jongeren van 12 – 16 jaar met angststoornissen en depressieve klachten.

Snel verlost van vervelende gevoelens

IEMT helpt jouw kind verlossen van vervelende gevoelens, bijvoorbeeld na een scheiding, door pesten of door angsten.

Gratis ontdeksessie

Plan een gratis ontdeksessie. Na deze sessie heb je beter in beeld waar je tegenaan loopt en wat je hiermee kunt doen. Soms kun je er na deze sessie zelf weer tegenaan; soms kom je tot de ontdekking dat er meer nodig is. We kijken waar ik je mee kan helpen.

Ervaringen van anderen:

“Vanwege verschillende gebeurtenissen in mijn verleden en heden was mijn eigenwaarde tot een dieptepunt gezonken. Met behulp van goede gesprekken met Marion en zelf oefeningen te doen zag ik na elke sessie meer en meer in wat mijn gebreken waren en leerde ik mezelf weer waarderen, voor mezelf te zorgen en niet onbelangijk mezelf weer op de eerste plaats te zetten.”

“Ik heb sinds een paar maanden gesprekken met Marion en ik had meteen een klik met haar. Daarnaast had ik er veel vertrouwen in. Marion geeft mij goede handvatten waar ik veel aan heb. Ze begrijpt mij en ziet mij als persoon. Niet als een van de velen. Ik kreeg onlangs een mooi compliment van mijn zus; je ziet er véél beter uit. Ja, ik ben blij met de gesprekken en boek vooruitgang.”

“Een jaar geleden startte ik een traject bij Groeipunt. Door middel van een aantal fijne gesprekken, gericht op zelfreflectie en zelfkennis, heb ik belangrijke inzichten gekregen in mijn doen en laten. Dit heeft me geholpen een aantal kleine stapjes te zetten waardoor ik grote veranderingen ervaar in de druk van alledaagse dingen. Ik vond je aanpak heel prettig en ongedwongen.”

Niet piekeren, maar ontspannen!

Neem contact op